Zoeken

Vahid Halilhodzic reageert op uitspraken Belhanda

27 december 2021 - 18:20 - Sport

©

"Het is de coach die de spelers kiest", verklaarde Vahid Halilhodzic, als antwoord op de harde uitspraken van Younes Belhanda, die in een interview liet weten dat hij weigert voor het Marokkaans elftal te spelen zolang Halilhodzic bondscoach is.

"Het is de coach die de spelers kiest die zullen spelen en het is de coach die kiest wie met hem zal werken," verklaarde de Frans-Bosnische coach in een interview met Hespress.

Lees ook: Younes Belhanda haalt hard uit naar Vahid Halilhodzic

"Een speler die wil beslissen wie met de coach zal werken, is pretentieus", vervolgde de bondscoach, eraan toevoegend dat hij "spelers heeft gevonden die competitiever zijn en hun werk beter doen."

Eerder deze week kondigde de Marokkaanse international in een interview met SoFoot zijn redenen aan om niet voor de nationale ploeg van Marokko te spelen.

Lees ook: Halilhodzic weigert nog over Ziyech en Mazraoui te spreken

"Zelfs als hij me oproept, zal ik niet gaan. Zelfs als hij me belt, zal ik niet gaan. Zolang hij de coach is, is hij dood. Er was een breuk, hij respecteerde me niet, ook al waren mijn sportieve prestaties op clubniveau goed," aldus Belhanda.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team