Zoeken

Vahid Halilhodzic krijgt doodsbedreigingen

5 februari 2022 - 10:20 - Sport

©

Vahid Halilhodzic verklaarde donderdag tegenover de pers dat hij doodsbedreigingen heeft ontvangen, dit naast kritiek en beledigingen, nadat Marokko werd uitgeschakeld in de kwartfinales van de Afrika Cup.

De persconferentie van Vahid Halilhodzic op donderdag was een echte openbaring. De deelname van Marokko aan de Afrika Cup, de tactische keuzes, de nederlaag van de Atlas Leeuwen tegen de Farao’s van Egypte, de terugkeer van Ziyech in de nationale ploeg; dat alles werd besproken met de bondscoach in aanwezigheid van de pers in het Mohammed VI sportcomplex in Maamoura.

Lees ook: Vahid Halilhodzic ondanks uitschakeling tevreden (video)

Verwijzend naar de uitschakeling van Marokko in de kwartfinales, zei Vahid Halilhodzic dat hij ’s avonds laat dreigberichten had ontvangen. Sommige internetters dreigden ermee "zijn hoofd af te hakken". De Frans-Bosnische coach beklaagt zich over de hele situatie en zegt dat hij zich de nederlaag tegen Egypte echt aantrekt. "Ik was een paar dagen diep bedroefd, ik heb zelfs gehuild", zei hij.

Lees ook: Wordt Vahid Halilhodzic ontslagen na uitschakeling Marokko?

Marokko verloor van Egypte in de kwartfinale van de Afrika Cup (2-1). Voor deze nederlaag doorliep de nationale ploeg van Marokko de groepsfase bijna probleemloos.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team