Zoeken

Halilhodzic weigert nog over Ziyech en Mazraoui te spreken

12 november 2021 - 15:00 - Sport

©

Fouzi Lekjaa, de voorzitter van de Marokkaanse Voetbalbond (FRMF), zei onlangs in een interview op Radio Mars, dat hij persoonlijk betrokken zou zijn bij het oplossen van de crisis tussen Ziyech en de bondscoach. Maar dat ziet Vahid Halilhodzic niet zitten, hij wil niets meer horen over de speler, noch over zijn Ajax Amsterdam-teamgenoot Noussair Mazraoui.

Op een paar weken voor de volgende Africa Cup of Nations, ronden de Marokkaanse spelers de kwalificatie voor de WK-finale van 2022 in Qatar af met twee wedstrijden. De eerste tegen Soedan op 12 november en de tweede tegen Guinee op 16 november.

Lees ook: Hakim Ziyech spreekt over conflict met bondscoach Marokko

Zoals gebruikelijk kwam bondscoach Vahid Halilhodzic op de persconferentie terug op verschillende kwesties, waaronder het aan de kant zetten van Hakim Ziyech en Noussair Mazraoui. "Dit onderwerp is afgesloten," zei de coach. "Ik heb niets meer te zeggen over dit onderwerp. Ik herinner iedereen er nog eens aan dat het nationale team boven iedereen staat," voegde hij er nog aan toe.

De verklaring was helder en toont aan dat de bondscoach bij zijn standpunt blijft en de middenvelder van Chelsea niet meer in de nationale ploeg wil. De recente uitlatingen van de twee spelers in de media hebben blijkbaar nog meer olie op het vuur gegooid en elke mogelijkheid van een oplossing voor het conflict tussen de drie mannen verspeeld.

Lees ook: Fouzi Lekjaa belooft oplossing voor conflict Ziyech en Halilhodzic

Alle ogen zijn nu gericht op de voorzitter van de FRMF, die beloofde om terug rust te brengen in de ploeg, waarvan de belangen boven alles moet staan.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team