Zoeken

Vahid Halilhodzic bezoekt gewonde Yassine Bounou

1 april 2022 - 17:00 - Sport

©

Een dag nadat Marokko zich voor het WK-2022 in Qatar kwalificeerde, bracht bondscoach Vahid Halilhodzic een bezoek aan doelman Yassine Bounou, die een hoofdwond opliep tijdens de kwalificatiewedstrijd tegen de Democratische Republiek Congo.

Yassine Bounou is een steunpilaar van de nationale ploeg, hij is ook één van de spelers die de nationale ploeg herhaaldelijk heeft gered en dus heeft bijgedragen tot de kwalificatie voor het wereldkampioenschap voetbal in Qatar in 2022.

Lees ook: Toestand Yassine Bounou niet zorgwekkend na hoofdwond

Zijn hoofdblessure baarde de bondscoach dan ook zorgen. Hij bracht hem een bezoek om persoonlijk te informeren naar zijn gezondheidstoestand. De bondscoach deelde op zijn Instagram een foto van hen samen, met als bijschrift: "Beterschap @bounouyassine_bono. Een echte leeuw", gevolgd door een emoji van een gespierde arm. "We houden van jou en Dima Maghrib", aldus Vahid Halilhodzic.

Lees ook: Yassine Bounou ontkent ruzie met Vahid Halilhodzic

Volgens Abderrazak Hifti, de dokter van de Atlas Leeuwen, is de Marokkaanse doelman gedurende 24 uur onder medisch toezicht geplaatst. Hifti zei dat de Sevilla-speler in goede gezondheid verkeert en dat zijn toestand niet zorgwekkend is.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team