Zoeken

WK-2022: comeback Ziyech en Mazraoui een optie?

3 april 2022 - 07:34 - Sport

©

Hakim Ziyech en Noussair Mazraoui besloten onlangs om niet meer voor het Marokkaans elftal te spelen. De vraag is of ze op hun beslissing terug zullen komen nu Marokko zich voor het Wereldkampioenschap heeft gekwalificeerd? Verscheidene waarnemers stellen hun toekomst bij de nationale ploeg in vraag.

Beide spelers werden opgeroepen voor de play-offs tegen de Democratische Republiek Congo maar wezen de uitnodiging van coach Vahid Halilhodzic af. Een stortvloed van verklaringen volgde, zowel van de officials, de spelers als de waarnemers. De Frans-Bosnische coach verklaarde zelfs dat hij "niet meer over Ziyech en Mazraoui wil praten".

Lees ook: Noussair Mazraoui reageert op WK-kwalificatie Marokko

Inmiddels is alles opnieuw achter de rug en heeft Marokko zich weer bij de groten van het wereldvoetbal gevoegd door een ticket voor Qatar te bemachtigen. Een groot aantal Marokkanen vraagt zich af hoe de breuk tussen de spelers en de bondscoach zal aflopen.

Lees ook: Mazraoui zeer kritisch na oproep door Marokko

Veranderen Hakim Ziyech en Noussair Mazraoui van gedachten en nemen zij deel aan het avontuur in Qatar, of blijven zij bij hun standpunt? En hoe zal Vahid Halilhodzic reageren als ze besluiten terug te keren? Om het ver te schoppen in deze competitie moet hij alle troeven in handen hebben. Allemaal vragen die nog niet beantwoord zijn.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team