Zoeken

TUI gaat winterreizen naar Marokko aanbieden

21 april 2021 - 11:20 - Wereld

©

Waar veel touroperators druk bezig met de voorbereidingen op het zomerseizoen, kijkt TUI alvast over de zomer heen. De touroperator gaat in de winter vluchten aanbieden naar zonnige bestemmingen zoals Marokko.

Volgens TUI zijn ze alvast bezig met hun winteraanbod om mensen die vanwege het coronavirus vorige winter niet op vakantie konden gaan, dit jaar de kans te geven om de vouchers van de geannuleerde reizen uit 2020 te gebruiken. Volgens de reisorganisator willen niet alle klanten hun tegoedbon in de zomervakantie gebruiken.

TUI nodigt reizigers uit om nu alvast reizen te boeken tot 10 januari 2022. De populairste bestemmingen zijn Kaapverdië, de Canarische Eilanden, de Costa Blanca (Spanje) en Madeira (Portugal). De touroperator houdt ook rekening met de mogelijkheid om misschien al begin mei weer reizen aan te bieden naar Marokko of de Caraïben.

TUI reizen heeft in februari alle vluchten naar niet-Europese bestemmingen opgeschort tot eind april vanwege de maatregelen om de verspreiding van het coronavirus te stoppen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team