Zoeken

TUI schrapt vluchten naar Marrakech en Agadir

22 oktober 2021 - 11:20 - Economie

©

Reisspecialist TUI heeft aangekondigd zijn vluchten naar Marrakech en Agadir te schrappen, als gevolg van het besluit van de Marokkaanse overheid om alle commerciële vluchten van en naar Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk op te schorten.

Het besluit van Marokko om de luchtverbindingen met Duitsland, Nederland en het Verenigd Koninkrijk op te schorten, zal verschillende vakantiegangers in Engeland en Wales treffen die reeds hun vakantie in het koninkrijk hadden geboekt, meldt L’Économiste.

Lees ook: Marokko schort vluchten met Nederland op

"De Marokkaanse regering heeft ons op de hoogte gebracht van een wijziging in de regelgeving die vanaf 21 oktober gevolgen heeft voor vluchten van het VK naar Marokko. Als gevolg daarvan hebben we helaas de vluchten naar Marrakech en Agadir tot en met 31 oktober 2021 moeten annuleren," aldus TUI. Het bedrijf voegt eraan toe dat bijna 2000 vakantiegangers in Marokko zijn gestrand.

"We nemen contact op met klanten in volgorde van vertrekdatum om hun opties te bespreken, waaronder een verandering van de bestemming of een volledige terugbetaling," aldus de touroperator.

Lees ook: Vliegverkeer Marokko-Nederland: RAM staat gratis ticketwijzigingen toe

Reizigers die naar Marokko willen reizen, ondanks het verbod op rechtstreekse vluchten naar het VK, zullen nog steeds via Spanje en Frankrijk kunnen reizen, aldus het Britse ministerie van Buitenlandse Zaken woensdag.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team