Zoeken

Brussels Airlines vliegt naar drie nieuwe Marokkaanse bestemmingen

8 oktober 2021 - 16:30 - Economie

©

Brussels Airlines gaat in de zomer van 2022 vluchten naar drie nieuwe bestemmingen in Marokko aanbieden, met name Tanger, Marrakech en Nador.

De Belgische luchtvaartmaatschappij heeft zijn vliegprogramma aangepast om de grote vraag naar Marokkaanse bestemmingen te kunnen beantwoorden. Na een matig zomerseizoen 2021 wil de groep profiteren van de verbeterende epidemiologische situatie in de wereld en in Marokko om te anticiperen op zijn aanbiedingen.

Lees ook: Brussels Airlines verwacht stormloop op Marokko deze winter

"De onzekerheid die is ontstaan ​​door de coronacrisis heeft geleid tot een trend in last-minute boekingen, en komt langzaam aan tot een einde, zoals blijkt uit het vertrouwen van het publiek in de afgelopen maanden", aldus het management van Brussels Airlines in een verklaring.

Lees ook: Brussels Airlines opent winterroute naar Marokko

Na het succes van de routes naar Tanger en Nador deze zomer, zal Brussels Airlines deze twee bestemmingen, evenals Marrakech, van half juni tot half september 2022 opnieuw bedienen. Reizigers die een heen of retourticket naar één van deze drie steden willen boeken, kunnen dat reeds doen, aldus de luchtvaartmaatschappij.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team