Zoeken

EasyJet annuleert vluchten vanuit Nederland naar Marrakech

23 oktober 2021 - 11:20 - Economie

©

Als gevolg van het besluit van Marokko om het vliegverkeer vanuit Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk te verbieden, heeft EasyJet de opschorting van al haar vluchten naar Marrakech aangekondigd.

"Als gevolg van dit besluit annuleren we onze vluchten vanuit het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Nederland tot 30 november", verklaarde een woordvoerder van de Britse low-cost luchtvaartmaatschappij aan Daily Business

Lees ook: Marokko stemt toe met repatriëringsvluchten naar Nederland

De woordvoerder maakte ook bekend dat EasyJet op toestemming van de Marokkaanse regering wacht om repatriëringsvluchten te kunnen organiseren. De luchtvaartgroep belooft alle klanten die getroffen zijn door de opschorting van de vluchten te contacteren om hen de mogelijkheid te geven hun tickets te verplaatsen of een terugbetaling aan te vragen.

Lees ook: Duizenden Nederlanders in Marokko gestrand

Marokko heeft begin deze week besloten om directe vluchten van en naar Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk tot nader order te verbieden vanwege de zorgwekkende epidemiologische situatie in deze drie landen. Het verbod is sinds woensdag 20 oktober van kracht.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team