Zoeken

Trasmediterránea zet drie schepen in voor Algeciras-Tanger Med

13 juni 2022 - 18:20 - Marokkanen in het buitenland

©

De rederij Trasmediterránea heeft haar scheepsvlootplan voor Operatie Marhaba 2022 gepresenteerd. Drie schepen zijn gepland voor de verbinding tussen Algeciras en Tanger Med.

De schepen Juan J. Sister, Ciudad de Málaga en Volcán de Tauce zullen opereren op de route Algeciras-Tanger Med in het kader van Operatie Marhaba 2022. Dit werd aangekondigd door Trasmediterránea, dat van plan is de capaciteit van zijn vloot met 7% te verhogen in vergelijking met 2019.

Lees ook: Trasmediterránea hervat bootverkeer Almeria-Nador

Het schip Ciudad de Ceuta zal worden ingezet op de hogesnelheidsroute Algeciras-Ceuta, terwijl de schepen Volcán de Tamasite en Volcán de Tamadaba zullen worden ingezet op de route Almeria-Nador. Het schip Volcán de Timanfaya zal oversteek Motril-Al Hoceima verzorgen en het schip Almariya zal de routes Almería-Melilla en Almería-Orán bedienen. Het schip van Las Palmas de Gran Canaria zal varen op de routes Almería-Melilla en Almería-Ghazaouet.

Lees ook: Operatie Marhaba: nieuwe regels voor toegang tot havens

Het schip "Ciudad de Ibiza" zal de hele zomer op de Canarische Eilanden blijven om de oostelijke routes te versterken. De rederij herinnert de passagiers eraan zich strikt te houden aan de gezondheidsmaatregelen, zowel in de inschepingsruimten als tijdens de reizen.

Bladna.nl