Zoeken

Marokko in top 5 veiligste landen volgens Tourlane

25 maart 2021 - 18:00 - Marokko

©

Terwijl Marokko onlangs door de Wereldgezondheidsorganisatie werd geprezen voor de doeltreffendheid van zijn vaccinatiecampagne tegen het coronavirus, stelt de online specialist voor droomreizen op maat Tourlane, nu ook dat het Koninkrijk voor de derde opeenvolgende week in de Top 5 staat van veiligste bestemmingen om naartoe te reizen.

Volgens de Tourlane ranking van de veiligste bestemmingen, die maandag bekend werd gemaakt, verscheen Marokko medio februari 2021, twee weken na de start van de vaccinatiecampagne, op de ranglijst van veiligste bestemmingen om naartoe te reizen en is sindsdien vier plaatsen gestegen naar de 5e plaats in de Tourlane ranking, vóór Nieuw-Zeeland, IJsland en Zimbabwe.

Bovendien is Marokko voor de derde achtereenvolgende week het enige Noord-Afrikaanse land dat samen met Egypte in de ranglijst is opgenomen. Zuid-Korea staat voor het eerst op de lijst van veiligste bestemmingen op de 18e plaats, terwijl Zuid-Afrika 5 plaatsen zakt naar de 17e plaats.

De studie werd opgesteld in samenwerking met Johann Jones, voormalig adjunct-directeur van de NAVO en huidig veiligheidsconsultant bij Tourlane. "Wij controleren en evalueren voortdurend de risicofactoren in elk van onze bestemmingen. Onze topprioriteit is ervoor te zorgen dat Tourlane-reizigers tijdens elke fase van hun reis zo veilig mogelijk zijn," legt Johann Jones uit in La Tribune.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team