Zoeken

Topclubs azen op Noussair Mazraoui

20 november 2021 - 11:21 - Sport

©

De lijst van clubs die geïnteresseerd zijn in Noussair Mazraoui blijft groeien. De Marokkaanse international staat nu in de belangstelling van een andere Spaanse reus, Real Madrid. De Spaanse club gelooft dat Mazraoui in staat is om de rechtsbackproblemen van de club te helpen oplossen.

Noussair Mazraoui zal na afloop van zijn contract bij Ajax Amsterdam in 2022 keuze te over hebben. Real Madrid heeft zich volgens een aantal Spaanse media, waaronder Mundo Deportivo, ook geplaatst in de race om de speler over te nemen.

Lees ook: Britse clubs laten oog vallen op Noussair Mazraoui

De rechterflank is precies degene die Real de meeste hoofdbrekens bezorgt. De club verliest mogelijke versterkingen op de rechtervleugel dus niet uit het oog en denkt daarbij met name aan de speler van Ajax Amsterdam. Real zal overtuigender moeten zijn dan Bayern München, Juventus, Arsenal, AC Milan en Roma. Al deze clubs hebben te kennen gegeven dat zij de Marokkaanse speler in hun rangen willen hebben.

Lees ook: Noussair Mazraoui: veel aandacht van grote clubs, genegeerd door Vahid Halilhodzic

Mazraoui speler speelt al sinds zijn achtste voor Ajax Amsterdam en zegt dat hij voorlopig gefocust is op resultaten voor de Nederlandse club.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team