Zoeken

Europese clubs ruziën voor Noussair Mazraoui

29 maart 2022 - 19:40 - Sport

©

Noussair Mazraoui heeft aangekondigd dat hij Ajax zal verlaten wanneer zijn contract in juni afloopt. Het is echter nog niet bekend waar hij heen zal gaan. De Marokkaanse rechtsback heeft nog geen beslissing genomen ondanks talrijke aanbiedingen van grote clubs die hem willen opstellen in hun elftal.

Noussair Mazraoui is momenteel één van de spelers die door de grootste Europese clubs benaderd wordt. De Marokkaan, wiens contract in juni afloopt, staat in de belangstelling van FC Barcelona, Borussia Dortmund, AC Milan, Bayern München en een aantal andere clubs die hem in de zomer willen contracteren, meldt Todo Fichajes.

Lees ook: Mazraoui zeer kritisch na oproep door Marokko

De 24-jarige is van groot belang voor een aantal clubs die op zoek zijn naar versterking op de rechtsbackpositie voor volgend seizoen. FC Barcelona onderhandelt al enige tijd over de aanwerving van Mazraoui, maar het initiatief heeft nog geen vruchten afgeworpen, ondanks het feit dat de Atlas Leeuw een salaris van 4 miljoen euro wordt aangeboden.

Bayern München, dat zeer geïnteresseerd lijkt te zijn in Mazraoui, is bereid het bod van FC Barcelona te verdubbelen om hem te kunnen aantrekken. Tot dusver heeft Noussair Mazraoui echter nog niet officieel op dit verleidelijke aanbod gereageerd. Tegelijkertijd hebben ook AC Milan en Borussia Dortmund aanbiedingen gedaan voor de jonge speler, die naar verluidt twijfelt tussen Italië, Spanje en Duitsland om zijn carrière verder te zetten.

Lees ook: Noussair Mazraoui ontkent deal met Barcelona

Volgens de laatste informatie neigt de voorkeur van Noussair Mazraoui naar AC Milan, die hem een goed salaris en een vierjarig contract zou hebben aangeboden.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team