Zoeken

Dakhla verkozen tot "Droombestemming 2021"

27 januari 2021 - 14:40 - Marokko

©

Met de bekroning van Dakhla als "Droombestemming 2021", konden touroperators en autoriteiten zich niets mooiers bedenken om het toerisme in de stad te stimuleren. De viering werd afgelopen vrijdag georganiseerd door de Nationale Confederatie van Toerisme met de steun van verschillende andere organisaties, waaronder het ONMT.

Een grote opiniepeiling die afgelopen zomer werd uitgevoerd door de Nationale Confederatie van Toerisme en Tourisma Post, heeft Dakhla bekroond tot "Droombestemming 2021" en wekte het enthousiasme van bezoekers. Dankzij de gezamenlijke inspanningen van alle belanghebbenden is dit nu ook officieel gevierd.

Touroperators die lid zijn van de Nationale Confederatie van Toerisme en het bestuur van ONMT, zijn samen naar Dakhla gegaan om trofeeën uit te reiken aan de stadsbestuurders en de toerismeprofessionals die zich het meest verdienstelijk hebben gemaakt in de regio. De viering werd voorgezeten door Lamine Benomar, wali van de regio Dakhla Oued Eddahab en Adel El fakir, CEO van het ONMT, meldt lavieeco.

Volgens El Fakir is een dergelijk evenement een grote kans voor de regio en voor de uitstraling van het toerisme. De trofeeën werden uitgereikt aan Lamine Benomar, Wali van de regio Dakhla Oued Eddahab en aan Driss en Othmane Senoussi van de Dakhla Attitude-groep, als beste operator in de regio.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team