Zoeken

Toekomst Walid Regragui volgende week besproken

4 februari 2024 - 08:00 - Sport

©

De toekomst van Walid Regragui zal volgende week worden besproken. Fouzi Lekjaâ, voorzitter van de Marokkaanse voetbalbond (FRMF), en de bondscoach zullen samenkomen om de teleurstellende prestatie van de Atlas Leeuwen tijdens de 34e editie van de Afrika Cup in Ivoorkust, te evalueren.

Na de onverwachte uitschakeling van de Atlas Leeuwen door Zuid-Afrika in de achtste finales van de Afrika Cup, is het tijd voor een grondige analyse. De bondscoach van Marokko zal in de komende dagen zijn technisch rapport over de deelname van zijn team aan het Afrikaans toernooi indienen bij de voorzitter van de FRMF. Ook de technische staf zal zijn bevindingen delen. Hierna zal een evaluatiegesprek plaatsvinden tussen Fouzi Lekjaâ en Walid Regragui om de redenen achter de vernederende uitschakeling te bespreken.

Lees ook: Toekomst Walid Regragui onzeker na uitschakeling op Afrika Cup

Als grote favoriet voor de beker en halvefinalist van het laatste Wereldkampioenschap, werd Marokko dinsdag door Zuid-Afrika met 2-0 uitgeschakeld in de achtste finale en verliet het toernooi vroegtijdig. Walid Regragui neemt de verantwoordelijkheid voor deze mislukking op zich. "Ik draag natuurlijk de verantwoordelijkheid voor deze mislukking. Ik ben niet iemand die zich verschuilt achter mijn spelkeuzes of spelerselecties. Ik heb niets te verwijten aan mijn spelers. Ze hebben me gevolgd, ze hebben hun uiterste best gedaan. Het is jammer, want ik voelde dat we in staat waren deze beker naar huis te brengen. Het is een competitie die voor iedereen moeilijk is. Er waren veel verrassingen. We hadden te maken met blessures en veel afwezigen, we hebben ons aangepast. Er zijn jonge spelers ingezet van wie we meer hadden verwacht, en ook van mij. Maar vandaag is het de mislukking van de coach, niet van de spelers," verklaarde de bondscoach na de wedstrijd.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team