Zoeken

Terminal 2 van luchthaven Mohammed V opgeknapt

14 oktober 2020 - 21:10 - Marokko

©

Terminal 2 van de luchthaven Mohammed V in Casablanca wordt binnenkort voorzien van een nieuw interieur. De operatie wordt uitgevoerd door de Marokkaanse Luchthaven Autoriteit (ONDA).

Het doel van dit project is om de architectuur van het centrale deel van de luchthaven van Casablanca een goed aanzien te geven, meldt Maroc Today. Onder andere de twee verdiepingen van de openbare hal, de boarding lounge en de check-in balies zullen een nieuw uiterlijk krijgen.

De ONDA wil dat er bij de verbouwing naast esthetische criteria ook rekening wordt gehouden met functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Uiteindelijk moet in het nieuwe interieur de signatuur van de ONDA terug te zien zijn, zo meldt de luchthavenautoriteit.

In zijn voorontwerp zal de binnenhuisarchitect in een eerste fase de plannen en schetsen moeten vastleggen die het architecturale deel van het interieurontwerp, de oriëntaties van de decoratiestijlen en de toewijzing van ruimtes tonen. Na goedkeuring door de ONDA zal het gedetailleerde voorontwerp met aanvullende details volgen.

Na de goedkeuring van het plan zal er worden gekeken naar welke materialen er gebruikt gaan worden en hoe het meubilair er uit moet gaan zien. Zowel de Directie Infrastructuur als de Directie Marketing en Verkoop van de ONDA zullen bij het proces worden betrokken.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team