Zoeken

Royal Mansour opnieuw bekroond door Forbes

20 februari 2021 - 20:00 - Marokko

©

Spa Royal Mansour is met 4 nieuwe sterren opnieuw onderscheiden in de jaarlijkse Forbes-ranking. Het etablissement is een van de finalisten in de categorie People First Star of the Year, die sociale, gemeenschaps- en culturele initiatieven van hoteleigendommen over de hele wereld erkent.

Het prestigieuze hotel Royal Mansour behaalde opnieuw 5 sterren in de rangschikking en kreeg 4 extra sterren voor de Spa Royal Mansour. De prijs bevestigt volgens Morocco Today het prestige van dit etablissement, erkend als het beste spahotel in Marokko tijdens de World Spa Awards 2020.

De onderscheiding is een voortzetting van het streven van het paleis naar uitmuntendheid. Alleen al in 2020 won de instelling een groot aantal internationale prijzen. Deze omvatten de "Change Makers Awards 2020" door Leading Hotels of the World en "Best Design Hotel in AFAR’s Travelers’ Awards: The Best Hotels in the World".

Het Royal Mansour Marrakech werd ook uitgeroepen tot 1e hotel in Afrika door Condé Nast Traveler 2020 Readers’ Choice Awards en 1e hotel in Noord-Afrika door Travel + Leisure World’s Best Awards 2020.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team