Zoeken

Beste hotel ter wereld bevindt zich in Marokko

20 oktober 2021 - 17:00 - Marokko

©

De Royal Mansour Marrakech in Marokko is verkozen tot beste hotel ter wereld in 2021. De Grote Villégiature Award werd uitgereikt aan Jean-Claude Messant, de algemene manager van het hotel, tijdens een ceremonie in de salons van het privé-hotel van de Azerbeidzjaanse ambassade, tegenover de Eiffeltoren.

"Ik ben er erg trots op dat ik namens de Royal Mansour maar ook namens het Koninkrijk Marokko deze prijs in ontvangst heb mogen nemen, waarmee het beste hotel ter wereld voor het jaar 2021 wordt beloond. Het is een prestatie van een heel team," vertelde de algemeen manager van het Royal Mansour Marrakech aan MAP. Hij draagt deze "zeer mooie onderscheiding" op aan alle Marokkanen en aan alle mensen die hem hebben geholpen om deze droom te verwezenlijken.

Lees ook: Royal Mansour opnieuw bekroond door Forbes

Het Royal Mansour Marrakech concurreerde voor deze prijs met het Signiel Seoul Hotel (Zuid-Korea), het Inter-Continental Lyon-Hôtel Dieu (Frankrijk), het Sofitel Rome Villa Borghese (Italië) en het Sofitel Legend Santa Clara Cartagena (Colombia). Het hotel in Marrakech werd ook genomineerd voor twee andere awards voor vakantieoorden: de Best Hotel Suite Award en de Best Hotel Pool Award. Le Casablanca Hotel werd genomineerd voor twee prijzen: het beste hotelterras en het charmantste hotel.

Lees ook: Marrakech heeft één van de mooiste hotels ter wereld

Sinds 2003 bekronen de Villégiature Awards de mooiste hotels in Europa, Azië, het Midden-Oosten en Afrika. De jury voor deze prijs bestaat uit een twintigtal journalisten van de internationale pers, die de vijf continenten bestrijken.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team