Zoeken

Sofyan Amrabat: wedergeboorte van een leeuw

19 mei 2024 - 09:00 - Sport

©

Na een periode van wisselvalligheid lijkt de 27-jarige Marokkaanse middenvelder Sofyan Amrabat zijn vorm terug te hebben gevonden bij Manchester United.

De Atlas Leeuw, die tot juni 2024 is uitgeleend door AC Fiorentina, maakt indruk op Old Trafford en wekt nu ook de interesse van andere clubs in de Premier League.

Lees ook: Sofyan Amrabat teleurgesteld

Sofyan Amrabat, die voor 10 miljoen euro werd gehuurd door Manchester United, blonk de afgelopen weken uit in wedstrijden tegen Arsenal en Newcastle. Trainer Erik ten Hag is lovend over de prestaties van de Marokkaanse international, maar Manchester United twijfelt nog of het de optie tot koop van 21,4 miljoen euro wil lichten.

Lees ook: Sofyan Amrabat vernederd door Arsenal-speler (video)

Ondertussen tonen andere Premier League clubs wel interesse in de halvefinalist van het WK 2022. Crystal Palace en Fulham hebben de afgelopen vier weken scouts gestuurd om Amrabat te observeren, meldt Sun Online. De Eagles, die mogelijk vier spelers verliezen deze zomer, zien in de Marokkaanse international een versterking die hen naar een hoger niveau kan tillen en waarmee ze in Europa kunnen concurreren. Fulham daarentegen is op zoek naar een vervanger voor de Portugese middenvelder Joao Palhinha, en Sofyan Amrabat zou een geschikte kandidaat kunnen zijn.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team