Zoeken

Sofyan Amrabat vernederd door Arsenal-speler (video)

13 mei 2024 - 20:00 - Sport

©

Sofyan Amrabat is het doelwit van spot geworden na een vernederende actie van Martin Odegaard, speler van Arsenal. De video van het incident, dat plaatsvond tijdens de Premier League-wedstrijd tussen Manchester United en Arsenal (1-0), circuleert gretig op sociale media.

Arsenal won zondag op Old Trafford met 1-0 van Manchester United, waardoor de club de koppositie in de Premier League heroverde. Maar waar veel supporters van de Gunners zich op verheugden, was de vernedering die Sofyan Amrabat, die in de basis begon en in de 87e minuut werd vervangen, onderging van Odegaard.

Lees ook: Sofyan Amrabat, droom verandert in nachtmerrie

In de 55e minuut van de wedstrijd heroverde de Noor de bal op rechts, net over de middenlijn, na een afzwaaier van Scott McTominay. Terwijl Sofyan Amrabat druk probeerde te zetten op zijn tegenstander, dribbelde Odegaard hem voorbij en ging hij weg van de middenvelder. Vervolgens deed hij alsof hij naar links ging, maar koos uiteindelijk voor rechts. Hij liet de Marokkaanse international achter zich en ging met de bal verder in de aanval. Amrabat ging te ver en viel op de grond, terwijl Odegaard met de bal op weg was naar de helft van Manchester United.

Lees ook: Oussama El Azzouzi: sterke concurrent voor Sofyan Amrabat

De actie zorgde voor veel plezier bij Arsenal-fans, die Sofyan Amrabat op sociale media genadeloos belachelijk maakten. "Odegaard is zo brutaal, Amrabat heeft een familie, weet je wel," spotte een Arsenal-supporter in een bericht met twee smileys. "Wat Martin Odegaard Sofyan Amrabat net heeft aangedaan is illegaal in 95 procent van de landen ter wereld," schreef een ander. "Odegaard maakt Amrabat zo kapot," spotte een derde supporter in een bericht met een gif van Ryan Gosling die lacht.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team