Zoeken

Sofyan Amrabat teleurgesteld

16 mei 2024 - 22:30 - Sport

©

Sofyan Amrabat’s droom van een vaste basisplaats bij Manchester United lijkt te vervliegen. De Marokkaanse middenvelder, die in de winter op huurbasis overkwam van Fiorentina, heeft zijn teleurstelling uitgesproken over zijn gebrek aan speeltijd.

De Atlas Leeuw arriveerde met hoge verwachtingen in Old Trafford, maar wist zich niet te ontpoppen tot een onbetwiste titularis. Van zijn 28 optredens waren er slechts 9 in de basisformatie van de Premier League.

Lees ook: Sofyan Amrabat vernederd door Arsenal-speler (video)

"Het is waar dat het niet gemakkelijk is geweest," vertelde Amrabat na de overwinning op Newcastle aan de Daily Mail. "Iedereen wil spelen en ik heb geduld moeten hebben. Ik was altijd klaar om het maximale te geven, of dat nu voor één of tien minuten was."

Ondanks zijn beperkte speeltijd heeft Amrabat zijn kwaliteiten getoond in de laatste wedstrijden, met name tegen Arsenal en Newcastle. Prestaties die de clubleiding van Manchester United er echter niet van hebben overtuigd om zijn optie tot koop te lichten, die is vastgesteld op 21,4 miljoen euro.

Lees ook: Nieuwe Europese club wil Sofyan Amrabat binnenhalen

De zaakwaarnemer van de Marokkaanse international was deze week in Manchester voor besprekingen, en het lijkt steeds onwaarschijnlijker dat Manchester United de optie van 21,4 miljoen pond zal activeren om hem definitief te contracteren, aangezien ze al 8,5 miljoen pond hebben betaald om hem dit seizoen te huren.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team