Zoeken

Voormalig aanvaller wil Sofyan Amrabat niet meer bij Manchester United

16 juni 2024 - 22:10 - Sport

©

De toekomst van Sofyan Amrabat bij Manchester United blijft onzeker. Volgens oud-speler Louis Saha heeft de Marokkaanse middenvelder geen beste seizoen achter de rug en is het de vraag of hij in Old Trafford mag blijven.

"Ik denk niet dat hij zijn beste seizoen heeft gehad," aldus Saha in een interview met Betfred. "Qua inzet heeft hij zijn best gedaan, dat zie je. Het is een talentvolle speler die hard werkt, maar voor hem was het zeker een moeilijk seizoen."

Lees ook: Manchester United blijft bij beslissing, Sofyan Amrabat moet weg!

Sofyan Amrabat kwam in de winterstop op huurbasis van Fiorentina naar Manchester United. De club heeft een optie tot koop, maar die zal Manchester volgens Louis Saha niet lichten. "Ik weet niet of hij definitief gaat blijven," zegt de Fransman. "Ik zal niet liegen en zeggen dat ik enorm onder de indruk ben, want dat was ik niet. Het was gewoon geen goed seizoen voor hem."

De oud-speler denkt dat Amrabat bij een andere club wel zou kunnen slagen. "Als hij in een team met de juiste balans en de juiste mentaliteit terechtkomt, dan kunnen hij en alle andere spelers 30% beter presteren dan ze nu doen. Als de juiste formatie er is, zullen je prestaties verbeteren en die van alle teamleden ook."

Lees ook: Sofyan Amrabat in gesprek met Galatasaray

Volgens lokale media staat het reeds vast dat Sofyan Amrabat aan het einde van de maand van Manchester zal vertrekken.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team