Zoeken

Sjeik Fizazi in verlegenheid gebracht door "geheime" vierde vrouw

10 oktober 2017 - 21:00 - Marokko

©

Sjeik Fizazi staat in het middelpunt van een schandaal. Hij zou met een vierde vrouw, de 19-jarige Hanane uit Safi, in het geheim zijn getrouwd. De sjeik ontkent.

Mohamed Al Fizazi stelt dat hij inderdaad Hanan als vierde vrouw wilde huwen maar dat hij voor hun huwelijk had ontdekt dat ze een prostituee was.

Hanan verklaarde aan de media dat ze de sjeik op Facebook had leren kennen. Ze vertelde hem onder meer dat ze gescheiden was. Slechts een week later vroeg Fizazi haar ten huwelijk aan haar ouders.

Na het lezen van de Fatiha vertrok Hanan samen met Fizazi naar Tanger waar ze in een klein en stoffige ruimte werd gebracht met slechts een bureau en bed. Ze verbleef er meerdere weken. De sjeik bracht haar dagelijks een bezoek maar bleef nooit overnachten. Toch raakte Hanan zwanger maar had een miskraam. Bij de dokter hoorde ze Fizazi “God zij dank, ik wilde geen kind met haar” zeggen.

Op 29 september klopten meerdere mensen in het midden van de nacht aan haar deur en smeekten haar om open te doen, wat ze deed. Ze werd door de onbekenden naar een auto meegesleurd en naar een braakliggend terrein meegenomen waar ze werd uitgekleed en met alcohol overgoten. De daders dronken veel alcohol, namen meerdere foto’s van haar en dreigden ermee de beelden op internet te zetten als ze Tanger niet onmiddellijk zou verlaten.

Hanan wilde na de aanval aangifte doen maar Sjeik Fizazi zou hebben geweigerd vanwege zijn “publieke status” en om zijn imago niet te schenden. Hij besloot haar kort daarop te verstoten en belde haar broer om haar te komen ophalen.

Fizazi geeft een heel andere versie van de situatie. Hij bevestigt de jonge vrouw te kennen en dat hij met haar wilde trouwen. Hij zou zelfs de nodige documenten hebben verzameld om in Mohammedia te trouwen en zou haar hebben gevraagd om met hem en zijn Palestijnse vrouw te komen wonen. De sjeik stelt nooit met haar naar bed te zijn gegaan omdat het huwelijk niet officieel was. De nacht van de aanval zou de jonge vrouw hem hebben gebeld en verteld dat ze was ontvoerd en mishandeld. Maar volgens hem vertoonde ze geen verwondingen en “droeg zelfs nog haar oorbellen”. Ze rook naar alcohol en sigaret. Hij geloofde haar eerst maar zou vervolgens in haar telefoon het bewijs hebben gevonden dat ze voor een prostitutienetwerk werkte.

Justitie heeft na de mediatisering van de zaak en de publicatie van video’s van de jonge vrouw waarin ze Mohamed El Fizazi beschuldigd, besloten om een onderzoek te starten.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team