Zoeken

Youssef En-Nesyri: gisteren uitgejouwd, vandaag aanbeden

17 maart 2023 - 14:00 - Sport

©

Het traject van de Marokkaanse speler Youssef En-Nesyri is werkelijk verbazingwekkend. Vóór zijn deelname aan het WK in Qatar stond hij op vertrekken, maar hij is sterker dan ooit teruggekomen en zette een aantal opmerkelijke prestaties neer die hem de prijs voor speler van de maand hebben opgeleverd bij zijn club.

Sevilla bevindt zich in een moeilijke periode, maar Youssef En-Nesyri is één van de topscorers van La Liga. Hij heeft meermaals gescoord en zijn club zo gered van de onderste treden. Afgelopen februari maakte hij zijn 50ᵉ doelpunt. Die prestatie was één van de redenen waarom hij volgens sommige media de titel van speler van de maand verdiende.

Lees ook: Nieuwe liefdesverklaring van Youssef En-Nesyri aan Sevilla FC

Hoewel zijn contract met de club nog tot 2025 loopt, was En-Nesyri ongewenst geworden en werd hij aan het einde van sommige wedstrijden zelfs uitgejouwd door de fans. De clubleiding wilde van hem af, ongeacht het aanbod. De zaken staan er nu radicaal anders voor. Zijn transfersom is inmiddels vastgesteld op 50 miljoen euro, voor de clubs die interesse hebben in de Marokkaanse international.

Lees ook: Sevilla stelt prijs vast voor Youssef En-Nesyri

En-Nesyri staat in de belangstelling van een aantal Premier League clubs, zoals Liverpool, West Ham en Aston Villa. Voorlopig zijn de aanbiedingen nog ver verwijderd van het door de Andalusische club gevraagde bedrag.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team