Zoeken

Resultaat voetbalwedstrijd Marokko - Senegal 2-0

11 augustus 2011 - 00:17 - Sport

©

De Atlas Leeuwen versloegen de Senegalese selectie met 2-0 op woensdag tijdens een vriendschappelijke wedstrijd in de Leopold Sedar Senghor stadion te Dakar.

Het eerste doelpunt werd gescoord door de kapitein en Marokkaanse middenvelder Houssine Kharja, in de 10e minuut. Het tweede doelpunt volgde op de 25e minuut op een schot van Youssef El Arabi.

Eric Gerets die wil koste wat het kost bewijzen dat de overwinning tegen Algerije op 4 juni in Marrakesh geen toeval was, was in de wolken met de winst van zijn spelers, ondanks meerdere gemiste kansen van de Atlas Leeuwen.

De wedstrijd was een opwarmingsmatch voor het Marokkaanse team dat op 4 september e.k tegen Centraal Afrika zal spelen te Bangui, ontmoeting tellende voor de vijfde kwalificatiedag van groep D voor de Afrika Cup 2012.