Zoeken

Eric Gerets "de overwinning tegen Algerije was geen toeval"

6 augustus 2011 - 11:00 - Sport

©

In een interview aan het Marokkaans dagblad "Le Matin" zegt de coach van de Atlas Leeuwen, Eric Gerets, dat de overwinning tegen Algerije (4-0) geen toeval was en dat hij vastbesloten is de African Cup of Nations 2012 te winnen.

Eric Gerets geeft ook aan dat de Atlas Leeuwen zich in Marrakesh zullen voorbereiden voor hun komende wedstrijd tegen Centraal-Afrika op 4 september in Bangui.

De afwezigheid van Marouane Chamakh blijkt een zorg voor de Rekemse leeuw, die zegt niet gerust te zijn over de toekomstige overdracht van een aantal Marokkaanse spelers, waaronder Youssef El Arabi en Adil Hermach die beiden tekenden voor de Saoedische Al Hilal.

Gerets, ondervraagd over de tweede ronde van kwalificatie voor het WK 2014, waarbij Marokko zal spelen tegen de Ivoorkust, geeft toe dat deze laatste een moeilijke tegenstander is, maar blijft optimistisch over de mogelijkheden van zijn spelers.

Over Adel Taraabt blijkt Eric Gerets verveeld. Volgens hem is de deur van de nationale ploeg niet definitief gesloten voor de speler, maar hij wil wel dat Taarabt begrijpt dat hij niet "niet altijd alles kan zeggen en doen wat hem door het hoofd schiet".

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team