Resultaat wedstrijd Marokko - Gabon 2-3

27 januari 2012 - 22:24 - Sport

©

Marokko heeft een zware nederlaag geïncasseerd tegen Gabon in Libreville 3-2, vrijdagavond. De zeer verwachte Marokkaanse selectie heeft teleurgesteld.

De Atlas Leeuwen openen de score in de 24e minuut op een doelpunt van Houssine Kharja, een score dat ze behouden tot de 76e minuut. Gabon, zeer offensief, markeert opnieuw in de 79e minuut.

Houssine kharja egaliseert op enkele minuten van het einde, maar Marokko wordt in de laatste minuut van het spel verrast door een prachtig doelpunt van Mbanangoyé.

De Atlas Leeuwen die de Afrika Cup via de achterdeur verlaten, zullen nog op dinsdag 31 januari tegen Niger spelen. Helaas zal zelfs een overwinning, de spelers van Gerets niet in de competitie terugbrengen.