Zoeken

Selectieprocedure dienstplichtigen van start in Marokko

14 mei 2022 - 17:00 - Marokko

©

In het kader van de oproepprocedure voor de volgende cohort dienstplichtigen voor het jaar 2022 deelt het ministerie van Binnenlandse Zaken de betrokkenen mee dat de selectieprocedure op 16 mei 2022 zal beginnen.

In een persmededeling verzoekt de minister jonge Marokkanen die een oproepingsbevel hebben ontvangen, zich naar de selectie- en oproepingscentra te begeven met het oproepingsbevel, hun CNIE (elektronische identiteitskaart), een geboorteakte, een schooldiploma en een kopie van het diploma van de bekwaamheidsproef voor de militaire dienst.

Lees ook: Militaire dienst is springplank naar beroepsleven voor Marokkanen

Om het de jonge dienstplichtigen gemakkelijker te maken, biedt het ministerie hen de mogelijkheid om zich met de ONCF-lijnen of de bussen van het openbaar vervoer naar de selectie- en dienstplichtcentra te begeven met bonnen voor gratis vervoer die bij de dienstinstructies zijn gevoegd.

Lees ook: Marokko: meer informatie over militaire dienstplicht

Alle bijzonderheden en aanvullende informatie zijn beschikbaar op de website tajnid.ma of kunnen rechtstreeks worden verkregen bij de plaatselijke autoriteiten in de omgeving van hun woonadres.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team