Zoeken

Schandaal in Tanger: Saoedische man gezocht

27 september 2023 - 23:00 - Marokko

©

Een onderzoek heeft de betrokkenheid aangetoond van een Saoediër bij een crimineel netwerk in Tanger dat gespecialiseerd was in de seksuele uitbuiting van minderjarigen.

Het onderzoek naar de Saoediër werd ingesteld na de ontmanteling van een crimineel netwerk dat minderjarigen seksueel uitbuitte op privé online platformen. De Saoediër wordt verdacht van betrokkenheid bij deze criminele zaak. Hij zou de hoofdverdachten hebben overgehaald om minderjarigen te rekruteren in ruil voor geld dat via geldovermakingsbureaus werd verzonden, schrijft Al Akhbar. Er wordt benadrukt dat hij zou hebben samengewerkt met meerdere mensenhandelnetwerken.

Lees ook: Khaliji in Casablanca opgepakt voor seksuele uitbuiting van minderjarigen

De taak van de jonge meisjes was om zichzelf te tonen op de online platformen betaald door gebruikers. Onder de gebruikers bevonden zich zakenmannen die aanzienlijke bedragen betaalden om via webcams naar jonge, ontklede meisjes te kijken, soms live. De prijs voor de "dienst" steeg naarmate de leeftijd van de meisjes daalde.

Lees ook: Marokko: vrouw verhuurde dochter aan khaliji voor 10.000 dirham

Op dit moment voeren de bevoegde autoriteiten een diep onderzoek uit om de Saoedische man te lokaliseren en te arresteren, die vermoedelijk in Marokko woont. Zijn zaak zal worden voorgelegd aan de consulaire diensten van Saoedi-Arabië in Marokko, voordat er juridische stappen tegen hem worden ondernomen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team