Zoeken

Samira Said na jaren afwezigheid terug in Rabat

25 september 2022 - 13:00 - Cultuur

©

Samira Said is na jaren afwezigheid eindelijk terug in Rabat. De Marokkaanse zangeres gaf zaterdag een concert in het OLM Souissi theater.

De Marokkaanse diva maakte dat zelf bekend op sociale media en nodigde al haar fans uit voor het gratis concert. "Na een lange afwezigheid in mijn geliefde land Marokko en de prachtige stad Rabat, ben ik terug om op zaterdag in het OLM Soussi theater te zingen. Ik heb jullie zo hard gemist," schreef de zangeres eerder deze week.

Lees ook: Samira Said schittert op cover Vogue Arabia (foto’s)

Samira Said (64) deelde onlangs haar nieuwe song ’Moushta’Alak’, een duet met de Egyptische zanger Hany Shaker. Zij is ongetwijfeld één van de meest bekende Marokkaanse zangeressen. Haar album ’Al ghani baad youmine’ dat in 1985 uitkwam, wordt beschouwd als één van de beste albums uit de jaren ’80.

Lees ook: Samira Saïd hit op internet met nieuwe outfit (foto’s)

De Arabische popster werd verkozen tot ’Beste Arabische Middle East zangeres’ bij de World Music Awards voor haar album ’Youm Wara Youm’. Ze is ook vier keer ’Beste Arabische artiest van het jaar’ op het Arab Music Festival in Caïro en werd geëerd door wijlen Koning Hassan II.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team