Zoeken

Samira Saïd hit op internet met nieuwe outfit (foto’s)

8 april 2022 - 17:40 - Cultuur

©

De Marokkaanse zangeres en songwriter Samira Saïd weet hoe ze de aandacht moet trekken en toonde dat opnieuw met een uitzonderlijke outfit.

Samira Saïd deelde op haar Instagram-account een meerdere foto’s waarop ze een prachtige witte tailleur draagt, met een lichte make-up en een heel natuurlijk kapsel. De foto’s kregen veel positieve reacties.

Lees ook: Samira Saïd: "Hassan II was trots op me"

De 63-jarige Marokkaanse diva is zee bekend in Marokko en in de Arabische wereld. Haar album "Al Ghani baad Youmine", dat in 1985 uitkwam, wordt beschouwd als één van de grootste successen uit de jaren 80. Samira Saïd kreeg tientallen prijzen, waaronder die van "Beste zangeres in het Midden-Oosten" op de World Music Awards voor haar album ’Youm wara Youm’.

Lees ook: Samira Saïd vertelt over haar liefdesleven en haar angsten

Samira Saïd werd ook tot vier keer uitgeroepen tot "beste Arabische artiest van het jaar" door het Arabische muziekfestival van Cairo. De ster van Arabian pop werd zelfs door wijlen Koning Hassan II onderscheiden. Haar laatste titel kwam eind december vorig jaar uit en draagt de naam "El Waet El Helo". Het liedje staat op het album ’Baheb Maak’.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team