Zoeken

Samira Said schittert op cover Vogue Arabia (foto’s)

2 mei 2022 - 17:40 - Cultuur

©

De Marokkaanse zangeres Samira Saïd staat op de cover van het laatste nummer van het tijdschrift Vogue Arabia. Na een onderbreking van acht jaar bereidt ze zich voor om een nieuw nummer uit te brengen in het Darija.

Samira Saïd staat op de voorpagina van het laatste nummer van Vogue Arabia. De Marokkaanse ster gaf tot grote vreugde van hoofdredacteur Manuel Arnaut, een interview aan het Amerikaanse tijdschrift.

Lees ook: Samira Saïd hit op internet met nieuwe outfit (foto’s)

"Een bezoek brengen aan Samira Said in haar thuis in Caïro en de hele nacht babbelen over Marokkaanse thee op een mooie Ramadan-avond was een traktatie, en ik vond het geweldig om te horen dat de artiest na een hiaat van acht jaar op het punt staat om na Eid een nieuw nummer uit te brengen in het Marokkaans-Arabisch," schreef hij op het Instagram-account van Vogue Arabia.

Lees ook: Samira Saïd: "Hassan II was trots op me"

In het interview sprak de Marokkaanse zangeres over haar liefde voor haar land. "Marokko is mijn vaderland, mijn liefde, en ik hoop dat jullie trots zijn op mij en op mijn carrière als Marokkaanse vrouw, die ook buiten haar thuisland succesvol is." Samira Saïd sprak ook over haar carrière. "Gedurende mijn hele carrière heb ik geprobeerd om mee te groeien met de verschillende generaties en veel vernieuwing te brengen voor het publiek. Dat is het geheim van mijn doorzettingsvermogen tot op de dag van vandaag".

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team