Zoeken

Salma Rachid onder vuur in Marokko

30 april 2024 - 11:00 - Cultuur

©

De Marokkaanse popzangeres Salma Rachid ligt onder vuur op sociale media. Vele internetgebruikers hekelen haar arrogantie na uitspraken die ze deed in een radio-interview.

Salma Rachid beweerde in het interview dat ze relevant kan blijven zonder nieuwe muziek uit te brengen, terwijl andere artiesten dat niet zouden kunnen. "Als ik 4 jaar geen liedje uitbreng, blijf ik aanwezig, terwijl er artiesten zijn die na een jaar vergeten worden", aldus de zangeres.

Lees ook: Marokko: Salma Rachid onder vuur na zingen volkslied (video)

Deze uitspraken vielen niet in goede aarde bij veel fans en volgers. Op Twitter en Instagram regent het kritiek. Sommigen beschuldigen Salma Rachid van arrogantie en waanideeën, terwijl anderen haar oproepen om met beide benen op de grond te blijven.

"Salma Rachid is zo arrogant geworden dat ze denkt dat ze onmisbaar is", schrijft een Twittergebruiker. "Ze zou eens een voorbeeld moeten nemen aan bescheiden artiesten zoals Samira Said of Asmaa Lamnawar."

Een ander merkt op: "Salma’s succes is haar naar het hoofd gestegen. Ze vergeet dat ze haar populariteit te danken heeft aan haar fans, niet aan haar eigen ego."

Lees ook: Romain Saïss getrouwd met Salma Rachid? Speler ontkent en dreigt

De kritiek komt onverwachts voor Salma Rachid, die doorgaans geliefd is bij het Marokkaanse publiek. Haar debuutalbum "Mania" was een groot succes en ze won diverse prijzen voor haar muziek.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team