Zoeken

Rouwende Rym Fikri onder vuur

8 juni 2024 - 20:10 - Cultuur

©

De Marokkaanse zangeres Rym Fikri ligt onder vuur bij fans na het delen van foto’s op sociale media waarin ze te zien is in opvallende outfits. De zangeres, die minder dan drie maanden geleden haar man verloor, wordt bekritiseerd om haar snelle terugkeer naar de schijnwerpers en haar gebrek aan respect voor de rouwperiode.

Rym Fikri deelde onlangs foto’s van zichzelf in een zwarte jurk die door sommigen als provocerend werd beschouwd, gevolgd door foto’s in een rode jurk. De beelden zorgden voor woede en teleurstelling onder haar fans, die vinden dat ze meer rouwtijd had moeten nemen.

Lees ook: Schedel echtgenoot Rym Fikri gevonden in rivier

In een video op sociale media reageerde de zangeres op de kritiek. Ze uitte haar irritatie over de negatieve reacties en vroeg fans om te stoppen met opmerkingen over haar gewichtsverlies. "Laat me rouwen in vrede," smeekte ze.

Lees ook: Rym Fikri slaat terug: Marokkaanse zangeres dient klacht in

De echtgenoot van Rym Fikri werd op 8 februari ontvoerd en vermoord in Casablanca. De politie arresteerde zes verdachten, waaronder een Franse Marokkaan bijgenaamd ’Turbo’, die als hoofdverdachte wordt beschouwd. De moord zou het gevolg zijn van een geschil tussen het slachtoffer en de hoofdverdachte.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team