Zoeken

Romain Saïss getrouwd met Salma Rachid? Speler ontkent en dreigt

31 december 2022 - 19:00 - Sport

©

Tijdens het WK 2022 was Romain Saïss het onderwerp van verschillende geruchten, sommige daarvan over zijn privéleven. De aanvoerder van de Atlas Leeuwen herhaalde in een via sociale media verspreide boodschap dat zijn privéleven "een rode lijn is die niet kan worden overschreden".

De meeste reacties kwamen van het gerucht dat op 14 december door het Franse tijdschrift Paris Match werd gepubliceerd. Er werd beweerd dat hij een affaire had met de Marokkaanse zangeres Salma Rachid. Het artikel beviel Romain Saïss helemaal niet. "Al enige tijd circulerende geruchten die niet kloppen. Daarom wil ik een foto tonen die tijdens een vakantie in Dubai is gemaakt. Ik ben niet getrouwd met zangeres Salma Rachid en ben dat ook nooit geweest. Hou alsjeblieft op met het verzinnen van het leven van anderen, het mijne bevalt me prima, Hamdulilah."

Lees ook: Dansende Romain Saïss hit op Instagram (video)

Paris Match heeft zich twee dagen na de publicatie verontschuldigd in een artikel getiteld "Erratum over het privéleven van Romain Saïss". Toch wilde de Marokkaanse speler duidelijkheid scheppen. "Gedurende mijn hele carrière heb ik altijd geprobeerd een klare lijn te trekken tussen mijn publieke leven als voetballer en mijn privé- en gezinsleven. De afgelopen dagen zijn er echter zonder mijn toestemming foto’s en video’s van puur persoonlijk aard op sociale netwerken gepubliceerd. Het is voor mij onaanvaardbaar dat mijn privéleven op deze manier wordt geschonden", aldus de Besiktas-verdediger.

Lees ook: Romain Saïss over sfeer na vertrek Vahid Halilhodzic

Daarom dreigt Romain Saiss nu met juridische stappen. "Mocht dit doorgaan, dan heb ik geen andere keuze dan de verantwoordelijken aan te klagen. In het kader van mijn beroepsactiviteit ben ik altijd beschikbaar. Maar als ik niet meer op het veld sta, wil ik in alle rust van mijn gezinsleven genieten, zoals iedereen."

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team