Zoeken

Saidia maakt zich op voor toeristen

8 juli 2020 - 21:20 - Marokko

©

Saidia is een belangrijke toeristische trekpleister in Marokko. De stad in het noordoosten van het land maakt zich daarom ook op om zoveel mogelijk toeristen aan te trekken.

De gemeenteraad heeft in overleg met de plaatselijke en provinciale autoriteiten een plan opgesteld om het toeristisch seizoen zo vlot mogelijk te laten verlopen.

Ibrahim Kadaoui, directeur van de gemeentediensten in Saidia, stelt dat het plan onder meer betrekking heeft tot de properheid van stranden, groene ruimten en pleinen, het garanderen van een vlot verkeer, het opknappen van de stad en het verbeteren van de openbare verlichting.

Mohamed Ouazzani Chahdi, directeur van het bedrijf "Ozone environment and services" in de Oriental, stelt tevens dat zijn bedrijf een speciaal actieplan heeft voor de zomerperiode waarbij rekening wordt gehouden met de preventieve maatregelen tegen de coronavirus pandemie. Er werden voertuigen en grote hoeveelheden producten voorzien om de straten, pleinen en openbare instellingen te steriliseren en te desinfecteren.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2020 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team