Zoeken

Hoteleigenaren Saidia vol goede moed voor zomer 2021

17 mei 2021 - 11:20 - Marokko

©

In de stad Saidia verwachten hoteleigenaren dat er ondanks de coronaviruspandemie deze zomer een groot aantal toeristen naar de badplaats zal komen. Om te anticiperen op deze toestroom van reizigers, zijn de hotels van plan om hun prijzen te verlagen.

In de noordelijke badplaats zijn ze ervan overtuigd dat het een gunstige zomer gaat worden. Saidia is door de vele investeringen grondig gemoderniseerd en geniet veel bekendheid onder toeristen wereldwijd. Het Regionale Toerismebureau van L’Oriental wil met een marketingplan deze bekendheid maximaal uitbuiten. Ook wordt overwogen om all-inclusive reizen aan te bieden van 600 dirham per overnachting, meldt de krant L’Economiste.

Volgens een consultant van het Regionale Toerismebureau van L’Oriental, Mohamed Melhaoui, is Saidia ondanks de sluiting van een aantal hotels, klaar voor de komende zomer. De hotels zijn bezig met voorbereidingen om te kunnen voldoen aan de gezondheidsregels die de verspreiding van het coronavirus moeten stoppen. "De gezondheids- en preventieve protocollen zullen naar behoren worden gerespecteerd met grote waakzaamheid en in samenwerking met de lokale gezondheidsautoriteiten", zegt Ibrahim Lamnaouer, manager van een 5-sterrenhotel in de stad.

Dit zomerseizoen worden in de badplaats vier nieuwe hotels geopend genaamd Belive, Melia, Oasis en Iberostar. De reclamecampagne die ervoor moet zorgen dat er deze zomer weer meer toeristen naar Saidia komen, zal vooral gericht zijn op wereld-Marokkanen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team