Zoeken

Saad Lamjarred terug op social media met goed nieuws (foto’s)

24 april 2023 - 21:00 - Cultuur

©

Saad Lamjarred is terug op social media. De Marokkaanse zanger heeft een familiefoto gedeeld op zijn Instagram-account, samen met een bericht waarin hij iedereen dankt die hem heeft gesteund tijdens zijn moeilijke periode.

In zijn bericht uitte Lamjarred zijn dankbaarheid aan allen die voor hem hebben gebeden en hem hebben gesteund tijdens zijn gevangenschap. Hij vroeg Allah om ieders zorgen te verlichten en ze te vervangen door vreugde en rust. Hij beloofde om alle berichten te lezen en bedankte zijn fans voor hun liefde en steun.

Lees ook: Saad Lamjarred heeft de gevangenis verlaten

De zanger van "Lem3allam" wilde ook zijn dank betuigen aan zijn collega’s, journalisten en presentatoren die hun steun en medeleven hebben betuigd, en wenste hen succes in hun professionele en persoonlijke projecten.

Saad Lamjarred werd vorige week vrijgelaten door de Franse justitie in afwachting van de behandeling van zijn zaak in hoger beroep. Hij was in februari in Parijs tot zes jaar gevangenisstraf veroordeeld voor de mishandeling en verkrachting van Laura Prioul

Lees ook: Waarheid over gezondheidstoestand Saad Lamjarred

De Marokkaanse zanger kwam ook met goed nieuws. Hij kondigde de release aan van zijn nieuwe videoclip genaamd "Ash khbarik" op 4 mei, een nummer dat hij zelf heeft gecomponeerd en geschreven, en bedankte zijn vriend en collega Jalal El Hamdaoui voor zijn bijdrage aan de productie van het nummer.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team