Zoeken

Russen vinden het jammer dat ze Marokko niet kunnen bezoeken

27 november 2019 - 12:40 - Marokko

©

Het tekort aan prestaties en diensten en de afwezigheid van low-cost vluchten hebben tot gevolg dat heel weinig Russen Marokko bezoeken. Dat stelt de voorzitter van de Russische unie voor toerisme.

"Het is van vitaal belang dat het toeristisch product in harmonie is met de vraag. Naast culturele, historische en natuurlijke voordelen zijn passende logistieke oplossingen noodzakelijk.", verklaarde de Russische verantwoordelijke aan Sputnik.

Volgens de expert zijn de hoge prijze en de lage kwaliteit van de prestaties in Marokko een echt probleem voor Russische toeristen. "Zelfs Turkije is meer aantrekkelijk als men kijkt naar de prijzen en de diensten. Een reis naar de Verenigde Arabische Emiraten is veel goedkoper. De daling van het Russische toerisme in Marokko is dus het gevolg van de sterke concurrentie.", aldus de verantwoordelijke.

De expert prees wel het dynamisme van Marokko met betrekking tot het promoten van de bestemming. "Het Marokkaanse ministerie van Toerisme neemt deel aan alle beurzen in de sector en organiseert reizen in heel het land om de bestemming te promoten. Maar de oncomfortabele vluchten en de afwezigheid van low vost vluchten zijn de oorzaken van de slechte resultaten."

Bladna.nl

Bladna.nl - 2020 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team