Zoeken

Marokkanen kiezen Turkije voor haartransplantatie

17 september 2019 - 11:10 - Marokko

©

Ruim 120.000 Marokkanen bezochten Turkije volgens cijfers van het Turkse ministerie van Cultuur en Toerisme. Onder hen, veel mannen die er een haartransplantatie ondergingen.

Turkije is de afgelopen jaren de keuzebestemming geworden voor haartransplantatie, niet alleen voor Marokkanen, maar voor mensen uit de hele wereld.

Challenge bericht dat Turkije tot de top vijf van beste bestemmingen behoort voor medische toerisme. De diensten zijn er uitstekend en de prijzen relatief laag vergeleken met andere landen.

Haartransplantaties brachten vorig jaar ruim één miljard dollar op in Turkije. Dokter Servet Terziler, lid van de Gezondheidscommissie van de Turkse Raad voor buitenlandse economische betrekkingen, stelt dat het medisch toerisme in zijn land in de afgelopen 10 jaar sterk is gegroeid en dat deze trend blijft aanhouden.

In Turkije wordt voornamelijk de Sapphire methode gebruikt. De kanalen waar de haartransplantaten in worden geplaatst worden met een pen met een sapphiren punt geopend. De ingreep kost gemiddeld 1200 dollar, exclusief de reis- en verblijfkosten.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team