Zoeken

Royal Air Maroc zet hele vloot in voor speciale vluchten

18 juli 2020 - 19:50 - Economie

©

Royal Air Maroc heeft besloten om heel haar vloot in te zetten voor de speciale vluchten van en naar Marokko die door de autoriteiten worden toegelaten.

Abdelhamid Addou, CEO van Royal Air Maroc, verklaarde woensdag dat de hoge vraag van de Marokkaanse gemeenschap in het buitenland het succes bewijst van de speciale vluchten. Volgens hem willen honderdduizenden Marokkanen die in het buitenland wonen ondanks de gezondheidscrisis de zomervakantie in Marokko doorbrengen.

Voor de verantwoordelijke is het daarom noodzakelijk dat alle toestellen van de groep worden ingezet. Ook moet er extra aandacht zijn voor Marokkaanse studenten die op Europese universiteiten zijn ingeschreven en wereld-Marokkanen die naar Marokko willen komen om hun familie te bezoeken.

Addou vertelde tevens aan persagentschap MAP dat alle voorzorgsmaatregelen waren getroffen om de gezondheid en veiligheid van de passagiers en het personeel te beschermen. Hij roept iedereen op om zich aan de nieuwe regels te houden, zoals het dragen van een mondmasker en het behoud van de sociale afstand op alle vluchten.

Het programma voor speciale vluchten van Royal Air Maroc betreft een beperkt aantal bestemmingen, waarvan een groot deel voor de coronavirus pandemie al door de Marokkaanse luchtvaartmaatschappij werd bediend.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team