Zoeken

Royal Air Maroc geeft uitleg over prijzen tickets

14 juli 2020 - 11:37 - Economie

©

Royal Air Maroc heeft toestemming gekregen van de autoriteiten om opnieuw internationale vluchten te verzorgen. Deze "speciale vluchten" worden volgens de luchtvaartmaatschappij aan "redelijke prijzen" verkocht.

"Hoewel de meeste vluchten in één richting leeg vliegen, is besloten de prijzen op een redelijk niveau te houden", aldus de groep in een persverklaring.

Volgens Royal Air Maroc kostten 90 procent van de tickets in economy class tot en met 11 juli van 1900 tot 4500 dirham. Deze prijzen stijgen naar 5900 tot 10.000 dirham voor vluchten naar Noord Amerika.

De luchtvaartmaatschappij bericht tevens dat het systeem automatisch duurdere plaatsen in business class voorstelt wanneer er geen plaatsen meer zijn in economy class. Reizigers moeten dan naar andere vluchten zoeken waar nog wel plaats is in economy class.

Vluchten kunnen via de website, callcenters en agentschappen van Royal Air Maroc worden geboekt. Sinds de aankondiging van de hervatting van internationale vluchten ervaart de groep moeilijkheden om de hoge vraag te beantwoorden.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team