Zoeken

Royal Air Maroc heropent route Casablanca-Miami

2 april 2022 - 10:20 - Economie

©

De luchtvaartmaatschappij Royal Air Maroc gaat de, in april 2019 ingehuldigde luchtroute Casablanca-Miami, opnieuw lanceren. Vanaf volgende week kunnen er opnieuw reserveringen worden gemaakt.

Royal Air Maroc vliegt terug naar Miami. Vanaf 10 april 2022 zal de Marokaanse luchtvaartmaatschappij een wekelijkse vlucht uitvoeren tussen haar basis in Casablanca-Mohammed V en de luchthaven van Miami, met Boeing 787-8 toestellen die plaats bieden aan 18 passagiers in Business class en aan 256 reizigers in Economy class, meldt Air Journal.

Lees ook: Royal Air Maroc kondigt veranderingen aan

Het vertrek is gepland op zondagen om 15.30 uur en de aankomst in Miami is om 20.25 uur. Voor de terugvluchten zal het vliegtuig om 22.25 uur vertrekken vanuit Florida en de volgende dag om 10.40 uur in Marokko landen.

Lees ook: Royal Air Maroc wil nieuwe vliegtuigen aanschaffen

De route moest afgelopen december opnieuw gelanceerd worden, maar werd opgeschort vanwege de coronapandemie. In een interview met Aero Telegraph bevestigde de CEO van Royal Air Maroc, Abdelhamid Addou, de hervatting van de route. Hij vertelt dat Royal Air Maroc nog "andere plannen" heeft voor Noord-Amerika en "hoopt" ook "volgend jaar" terug te keren naar Boston-Logan, een bestemming die in juni 2019 gelanceerd werd.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team