Zoeken

Royal Air Maroc: nieuwe vluchten naar Nador en Oujda

1 juli 2023 - 10:00 - Marokko

©

In het kader van haar zomerprogramma heeft Royal Air Maroc een vlucht tussen Nador en Madrid geopend en bereidt de Marokkaanse luchtvaartmaatschappij de herlancering voor van de verbinding tussen Oujda en Düsseldorf.

Van 26 juni tot en met 28 augustus 2023 verzorgt Royal Air Maroc een wekelijkse vlucht tussen Nador en de luchthaven van Madrid-Barajas Adolfo Suarez met een Boeing 737-800, meldt Air Journal. Deze vlucht, gepland op maandag, ondervindt concurrentie van Air Arabia Maroc, Iberia en Ryanair. Royal Air Maroc vliegt reeds naar Madrid vanuit Casablanca, Rabat en Tanger.

Lees ook: Royal Air Maroc: tarieven stijgen, wereld-Marokkanen woedend

De luchtvaartgroep bereidt ook de lancering voor van twee wekelijkse vluchten tussen Oujda Angad en de luchthaven van Düsseldorf. De route zal van 7 juli tot 1 september 2023 worden aangeboden en werd sinds oktober 1999 niet meer bediend.

Lees ook: Royal Air Maroc in wereldtop 100, Air Algérie afwezig

Het zomeraanbod 2023 van Royal Air Maroc biedt 6,2 miljoen plaatsen naar meer dan 90 bestemmingen op vier continenten. Deze uitbreiding volgt op de hervatting van de meeste routes die tijdens de gezondheidscrisis waren opgeschort en de opening van nieuwe routes in 2022, met name naar Tel Aviv, Dubai, Sevilla en Porto.

Bladna.nl