Zoeken

Royal Air Maroc breidt aanbod voor wereld-Marokkanen uit

16 juni 2021 - 17:40 - Marokko

©

Nu het luchtverkeer in Marokko weer is hervat heeft luchtvaartmaatschappij Royal Air Maroc nieuwe bestemmingen toegevoegd aan het aanbod voor de zomer van 2021. In totaal zal de Marokkaanse luchtvaartmaatschappij tussen 15 juni en 15 september 2,5 miljoen zitplaatsen aan kunnen bieden.

In een verklaring laat de luchtvaartmaatschappij weten dat ze zich vooral in gaan zetten voor de Marokkaanse diaspora in Europa, om ervoor te zorgen dat de Wereld-Marokkanen makkelijker naar het koninkrijk af kunnen reizen. Om deze reden heeft RAM besloten om deze zomer op 75 bestemmingen te vliegen. Ook biedt de luchtvaartmaatschappij vluchten aan naar meer bestemmingen in het koninkrijk om de binnenlandse markt te versterken.

De vijf belangrijkste landen met de hoogste aantallen wereld-Marokkanen zijn Frankrijk, Italië, Spanje, België en Groot-Brittannië. RAM laat in de verklaring weten dat zowel het vrachtverkeer als het personenvervoer tussen Marokko en deze landen weer geleidelijk worden hervat.

Lees ook: Marokkaans luchtverkeer biedt deze zomer 3,5 miljoen zitplaatsen

Royal Air Maroc gaat vanaf 18 juni ook directe vluchten tussen Parijs en Dakhla aanbieden. Hiermee is RAM de eerste luchtvaartmaatschappij die het Europese continent verbindt met Dakhla. De vlucht van de Franse hoofdstad naar de zuidelijke stad duurt 4 uur en 30 minuten.

"Royal Air Maroc heeft het Marokkaanse toerisme altijd gesteund. In deze tijden van crisis is het noodzakelijk om samen te werken om deze strategische sector voor ons land nieuw leven in te blazen. Met deze nieuwe directe lijn kunnen internationale bezoekers profiteren van de stad Dakhla en de ervaring van Marokko zodra ze in Parijs aan boord gaan," aldus Hamid Addou, de CEO van Royal Air Maroc.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team