Zoeken

Royal Air Maroc gestart met vluchten vanuit Eindhoven Airport

13 juli 2021 - 11:20 - Economie

©

Op Eindhoven Airport is sinds deze week ook de luchtvaartmaatschappij Royal Air Maroc (RAM) aanwezig. Tijdens de zomervakantie vliegt de Marokkaanse luchtvaartmaatschappij twee keer per week tussen Eindhoven en Nador.

De bestemming Nador is vooral van belang voor reizigers die familie en vrienden bezoeken in Marokko. Royal Air Maroc wil met deze vluchten dan ook vooral deze doelgroep bedienen, schrijft luchtvaartnieuws.nl. Ook luchtvaartmaatschappij Air Arabia kondigde eerder dit jaar vluchten aan tussen Eindhoven en Nador. Daarnaast is toerisme-professional TUI eveneens actief op deze route.

Lees ook: Royal Air Maroc lanceert 11 nieuwe routes naar Europa

De vluchten van Royal Air Maroc worden uitgevoerd op donderdag en zaterdag met een Airbus A321. Vlucht AT1656 was de eerste die op 8 juli naar Nador vertrok. De luchtvaartmaatschappij zette hiervoor een ingehuurde A321 in, van het bedrijf SmartLynx Airlines.

Sinds het begin van de coronapandemie was bezoek aan familie en vrienden in Marokko niet mogelijk omdat het Marokkaanse luchtruim gesloten was. Marokko opende zijn grenzen op 15 juni weer voor reizigers uit het buitenland.

Bladna.nl