Zoeken

Royal Air Maroc gaat zondag in hogere versnelling

3 juli 2020 - 13:00 - Economie

©

Royal Air Maroc mag sinds 25 juni opnieuw binnenlandse vluchten verrichten. Door de grote vraag heeft de Marokkaanse luchtvaartmaatschappij besloten om zondag in hogere versnelling te gaan.

Het aantal vluchten tussen Casablanca, Dakhla en Laayoune zal vanaf zondag van drie naar vijf keer per week toenemen.

Le360 vernam van een bron van Royal Air Maroc dat de vraag naar de bestemming Dakhla in een week tijd is vertienvoudigd. Alle toestellen vliegen sinds afgelopen zondag op 100 procent van hun capaciteit.

Royal Air Maroc had al Dakhla gekozen voor de allereerste vlucht na de hervatting van de binnenlandse activiteiten op 25 juni. De stad in de Marokkaanse Sahara is een droombestemming voor toeristen en is bovendien relatief weinig getroffen door de coronavirus pandemie.

Toeristische actoren in Dakhla bieden bovendien aantrekkelijke packages aan aan toeristen. Een kamer boeken in één van de beste vijfsterrenhotels in de stad kan voor 780 dirham per nacht, inclusief volpension, de transfer van en naar de luchthaven en yogalessen.

Ook de vraag voor Laayoune licht veel hoger dan verwacht. Royal Air Maroc plant daarom ook een toename van het aantal vluchten naar de zuid-Marokkaanse stad vanaf zondag.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team