Zoeken

Royal Air Maroc heeft vluchten hervat

27 juni 2020 - 15:55 - Economie

┬ę

Royal Air Maroc heeft op donderdag 25 juni de eerste binnenlandse vluchten in drie maanden tussen Casablanca en Dakhla verricht.

Persagentschap MAP bericht dat de Marokkaanse luchtvaartmaatschappij afgelopen zondag van het ministerie van Toerisme toestemming had gekregen om opnieuw vanuit de Mohammed V luchthaven in Casablanca naar Laayoune, Dakhla, Oujda en Agadir te vliegen.

De hervatting van binnenlandse vluchten is onderdeel van tweede fase van de versoepeling van de coronamaatregelen in Marokko.

Voor Othman Bekkari, directeur van de klantendienst van Royal Air Maroc, is de vlucht van donderdag "een historisch moment dat voor altijd gegrift staat in het geheugen van alle medewerkers van de groep".

Royal Air Maroc werkt aan een geleidelijke toename van het aantal binnenlandse vluchten in de komende weken. Vanaf volgende week zullen naar de bestemmingen die reeds werden geopend drie keer per week worden gevlogen, tegen twee keer nu. De luchtvaartmaatschappij vloog voor de sluiting van het luchtruim naar 28 bestemmingen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2020 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team