Zoeken

Royal Air Maroc zet voor het eerst Dreamliner in voor vlucht naar Beiroet

30 oktober 2017 - 16:30 - Marokko

©

Royal Air Maroc heeft op zaterdag 28 oktober voor het eerst een vlucht tussen Casablanca en de Libanese hoofdstad Beiroet met een Boeing 787 Dreamliner verzorgd.

Abderhman Ibrahimi, sales manager van Royal Air Maroc voor de regio Midden-Oosten en Noord-Afrika, stelde tijdens een ceremonie voor de zestigste verjaardag van de Marokkaanse luchtvaartmaatschappij, dat het aantal vluchten tussen Beiroet en Casablanca van drie naar zes vluchten per week was verhoogd.

Ter gelegenheid daarvan werd een mini-voetbaltoernooi georganiseerd met de deelname van zeven teams van in het buitenland gevestigde Libanese spelers en het voetbalteam van de Libanese binnenlandse veiligheid. Het toernooi vond plaats in aanwezigheid van de ambassadeur van Marokko in Beiroet M’hamed Grine en de Libanese minister van Toerisme Avedis Guidanian.
 
Volgens M’Hamed Grin was het toernooi een gelegheid voor de in het buitenland wonende spelers om de banden met hun land van herkomst te versterken. Royal Air Maroc noemde hij een model voor de ontwikkeling en solidariteit tussen de landen danzkij een win-win aanpak gebaseerd op wederzijds respect.
 
Royal Air Maroc werd gedurende drie opeenvolgende jaren door Skytrax tot beste luchtvaartmaatschappij op regionaal niveau verkozen, een erkenning van de pioniersrol van de groep voor het vervoer van passagiers en goederen in de regio maar ook op het Afikaanse continent.

De Marokkaanse luchtvaartmaatschappij bezit een vloot van bijna zestig vliegtuigen, vliegt naar 97 bestemmingen op vier continenten en heeft ruim 4000 mensen van tientallen verschillende nationaliteiten in dienst.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team