Zoeken

Royal Air Maroc viert kwalificatie Atlas Leeuwen en drijft spot met Algerijnse minister (foto)

12 november 2017 - 19:00 - Marokko

©

Royal Air Maroc heeft gisterenavond de overwinning van de Atlas Leeuwen gevierd met een bericht op sociale media. De Marokkaanse luchtvaartmaatschappij maakte van de gelegenheid gebruikt om met humor te reageren op de beschuldigingen van de Algerijnse minister van Buitenlandse zaken.

De groep plaatse een foto met de tekst: "We vervoeren inderdaad niet alleen passagiers... We vergezellen ook onze Leeuwen in Rusland!". Onderaan de foto feliciteert Royal Air Maroc de Atlas Leeuwen met hun kwalificatie.

"Bedankt voor het vervullen van onze droom! Trots op onze leeuwen! Uitstekende wedstrijd, felicitaties aan alle spelers en felicitaties aan onze Ivoriaanse broeders die heel goed hebben gespeeld. We bereiden de vliegtuigen voor op Rusland. Wie gaat er deze keer met ons mee?"

"We vervoeren inderdaad niet alleen passagiers... We vergezellen ook onze Leeuwen in Rusland! En dat weet iedereen!"

Royal Air Maroc werd er enkele weken geleden door Abdelkader Messahel van beschuldigd "niet alleen passagiers te vervoeren". De Algerijnse minister van Buitenlandse zaken verwees daarmee naar de smokkel van drugs in Afrika.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team